.

“Ik ben 24 als mijn vader overlijdt. Op dat moment realiseer ik me iets. Iets wat me mijn hele leven bijblijft. At the end of the day, dan sta je er alleen voor.

Dit geldt ook voor de dingen die je doet. Je kunt nog zo goed samenwerken, maar als het fout gaat en je bent zelf de aanjager ervan, dan kijkt iedereen naar jou. En terecht, want je moet staan voor de dingen die je doet, en het niet afschuiven op een ander.”

“Neem je verantwoordelijkheid voor de volle 100% , dat geldt voor het hele leven.”

———————————————————————————————————————————–

Willem de Vries, beter bekend op Facebook als Willem Waldpyk, is een van de meest openminded en aardige mensen die ik ken. Geinteresseerd in alles en iedereen, oprecht, grenzeloos, creatief, en af en toe een heel klein beetje koppig.

Willem is een ouwe druktemaker (en dat is heel mooi). Hij houdt zich met heel veel bezig.               Presentatie radio en tv, productie radio en tv, hij is verslaggever voor de radio, docu en reportage -maker radio, tv en internet,  en  muziekmanagement. Ja, ik zei al, druktemaker. Maar hij doet het allemaal vol energie en overgave, en dat is gaaf om te zien.

Waarom Keerpunt?

Ik wil graag verhalen verzamelen. Van Leeuwarders, of daarbuiten, in ieder geval: van mensen die mij inspireren, en die een mooi verhaal hebben. Willem is daar eentje van.

Daarom ben ik aan de slag gegaan met een formatje. Het heet Keerpunt, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. En het gaat over het moment in je leven dat een keerpunt was. Het moment waarop je besefte: nu ga ik het zo doen.

Ook een keerpunt die je wilt delen? Doe me even een berichtje.