Veel van jullie weten het misschien niet eens, maar ik doe ook nog een studie. Ja, ik zit met 29 jaar gewoon weer tussen de 17 of 18-jarigen, en schoolsystemen. En ik moet je zeggen, dat was wel een uitdaging dit jaar, maar: ik heb het eerste jaar gehaald! #vroegvakantie

Ik heb ook echt heel veel geleerd. Over mezelf ook. En ook over de mensen die tien jaar jonger dan ik zijn. Mijn “doelgroep” vaak, met de projecten die ik doe. Ik heb ook geleerd dat ik echt wel heel oud ben voor hun (pijnlijk), maar dat ik dat goedmaak door puberale grappen.

Ja, het is af en toe echt kut, schoolsystemen zijn kut, en alle puntsgewijze hokjes van de opleiding zijn kut, en ik pas natuurlijk nergens in een vakje met mijn vijf jaar eigen bedrijf en 29 jaar, maarrrr..

Eigenlijk zou ik iedereen aanraden om pas later te gaan studeren. Je kiest veel bewuster voor wat je wilt, en waar je in wilt groeien. Het is geen moetje, je zit er omdat je er zelf voor gekozen hebt, en niet omdat iemand het van je verwacht.

Ik heb zin in september. Een tijd waarin ik niet meer vier dagen in de week kwijt ben aan de studie, maar het kan combineren met een eigen project. Een project waar ik al maanden mee bezig ben, en zoooo ontzettend vet gaat worden!

Maar nu eerst even rust. En lekker focussen op al mijn leuke opdrachten van mijn werk. Ook fijn.

Hieronder ziet u een foto van mij tijdens college