Hallo 2019!

10 januari: Theater de Bres

We starten dit jaar al met een heel leuk en heel bijzonder eerste optreden. Want op 10 januari mag ik in de Bres een paar gedichten voordragen, bij een avond over “Liefde en ander ongemak”.

Een bijzondere theatervoorstelling met Henri Hendriksx en Henk Dillerop vol muziek, poëzie, verhalen en een hele speciale gast: Jan Ketelaar, de Potzenmaker uit Drachten, die onlangs de Rients Gratama Cultuurprijs ontving en zijn ‘Dikke Dame’ op de dijk bij Holwerd plaatste. Jan zal openhartig vertellen over zijn ‘liefde en ander ongemak’.

Ook komen kijken? Meer informatie en event vind je hier.

19 januari: Poetry Circle: Circle Session

Een bijzondere avond waarin talent uit Rotterdam en Leeuwarden samen een hele vette avond neerzetten bomvol nieuwe poëzie. Jong talent, en jij mag het gratis meemaken. In De Backstage. Meer informatie en event vind je hier.

1 Februari: Circle Session: WORM ROTTERDAM

Op 1 februari 2019 nodigt Poetry Circle 010 de leden van Poetry Circle 058 uit om hun kunsten te laten zien in Rotterdam. De line up bestaat uit een mix van artiesten uit Rotterdam en Leeuwarden en zal afsluiten met een open mic.  Ook deze editie is het weer Glow in the Dark time! Dit houdt in dat de ruimte geheel donker zal zijn maar wel versierd met verschillende Glow attributen. Jullie zijn vrij om zelf ook Glow spullen mee te nemen om de avond nog meer dynamiek te geven. Meer informatie en event vind je hier.

9 maart: FilmFestival Assen

Samen met Bart van der Vinne mogen wij een performance geven in combinatie met beelden uit het Fries Film Archief. We nemen je mee terug naar de toekomst. Over wat altijd is geweest en altijd zal blijven. Meer informatie en event vind je hier.