BEDANKT!!

Een tijd geleden bedacht ik dat we meer verhalen van bijzondere mensen uit het Noorden moeten vertellen, vertolkt door talent uit het Noorden. In de weken die volgden heb ik zoveel bijzondere ontmoetingen mogen meemaken. Want ik vroeg ze heel wat, die zeven verhalenvertellers voor de Literaire Dis.
Ik vroeg ze hun hele levensverhaal te vertellen aan iemand of zelfs meerdere personen die ze totaal niet kennen, en die te vertrouwen er een goed product van te maken. En daarmee vroeg ik in totaal 15 artiesten om hun open te stellen voor hun verhaal en daar iets moois mee te maken.
En dat kwam gisteren samen. De grote onthulling. De verhalenvertellers zagen daar live, samen met een heleboel anderen, hun persoonlijke verhaal vertolkt door een of meerdere artiesten of acts.
Aan al deze mensen wil ik zeggen: BEDANKT!
Bedankt voor het vertrouwen, voor het durven vertellen, open te stellen, open te staan voor nieuwe ontmoetingen en inspiratie, en ontzettend bedankt voor de awesome producten die jullie hebben gemaakt samen. Jullie hebben dit programma gemaakt, awesome mensen!

Nu ga ik instorten!