Een tijdje terug vertelde ik je over Verloren in Woorden: de zoektocht naar de kern van Letterlijke Verleiding.

Tijdens deze zoektocht heb ik onder andere een paar weken terug gezeten met Arend. We hebben het gehad over modeontwerpers en fashionstatements, verhalenverteller en verhalencreateur, en over visie en authenticiteit. Heel verhelderend, voor jou misschien nu nog niet, maar dat komt nog Dit is het eerste stapje.

We hebben het ook gehad over dat het nu misschien voor het eerst in zes jaar tijd is om zelf op iemand of een bedrijf af te stappen, omdat ik graag iets wil en kan toevoegen. Over dat dat eng is, maar wel een logisch gevolg om de “meuk” weg te krijgen en te doen wat past bij mijn bedrijf.

Little did he know, dat ik twee weken later zijn advies meteen ter harte nam bij zijn eigen werkplek:Grandcafe Z. Want dat is een plek waar mooie dingen gebeuren, en waar ik meer dan af en toe onderdeel van wil zijn. Doodnerveus zat ik vorige week op de kruk aan de bar bij Mustafa, dat ik één dag in de week voor hun aan de slag wil. Als host, presentator, dichter, af en toe wat marcom of weet ik veel wat: waar we maar samen iets moois kunnen maken.

ZE ZEIDEN JA. En dat betekent dat ik vanaf nu heul veul leuke dingen mag doen daar. Een plek, net als mijn baan bij Keunstwurk, waar ik uitgedaagd wordt om nóg beter te worden, en tegelijkertijd mag zijn wie ik ben met al mijn gekke ideeën en plannen.

Man, wat een rijkdom. Maar echt hoor.

Nu ga ik me zenuwachtig maken voor donderdag, eerste editie van Z-praat!

Wat vind je daar nou van?

Wat vind je daar nou van?
Vul hier je naam in