De kleine dingen

Als je je afvraagt hoe ik de afgelopen tijd ineens zoveel tijd heb om paar dagen naar Antwerpen te gaan, dagen te schilderen en er ineens nog veel meer kattenfoto’s voorbijkomen: de afgelopen weken zit ik met overspannings/burnoutklachten thuis. En dat vind ik best een ding om te vertellen, maar is op dit moment wel wat mij bezighoudt, en ik vind dat je ook dat soort dingen mag laten zien af en toe. Het hoort erbij, en ik zal vast niet de enige zijn.

Mooi kut, mojo fut. Dat is de samenvatting. Ik kom er nog wel eens op een kunstige manier op terug, maar voor nu, is dat het even.

Dus ik ben aan het uitrusten en opladen. Dingen maken, verstand op nul, daar ga ik wel even goed op. Ik ben nu het hele huis aan het witten (van binnen dus), en daarmee eigenlijk ook de binnenkant van mijn hoofd. Licht en ruimte.

Gisteren kreeg ik een bos bloemen van mn werkgever thuis. Een prachtig bos, heel lief. Ook één van de kleine dingen waar ik nu van kan genieten, en wat me gisteren heel goed deed. Zo zie je maar weer hoe belangrijk kleine dingen kunnen zijn.

Dus, be prepared voor meer kattenfoto’s en verffoto’s de komende tijd. Ik zal weer verder met het plafond van de hal, joe!