DE LEESBARE WERELD

Blogs & columns

Verhalen uit de stad& daar buiten

Schrijven is mijn tweede natuur. Een verhaal vinden, vertellen, en jou op de hoogte brengen van nieuwe inzichten of mooie momenten, dat is waar ik in het diepste van mijn kern altijd mee bezig ben. Mijn nieuwsgierigheid brengt mij op de mooiste plekken en zorgt ervoor dat ik de meest bijzondere mensen leer kennen. En vaak, mag ik hun verhaal delen. Al deze inzichten en verhalen vind je in deze wereld.

VERHALEN UIT LEEUWARDEN

COLUMNS

KEERPUNT

Wanneer ging jij het anders doen?

Ik verzamel graag verhalen. Van Leeuwarders, of daarbuiten, in ieder geval: van mensen die mij inspireren, en die een mooi verhaal hebben. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een formatje. Het heet Keerpunt, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. En het gaat over het moment in je leven dat een keerpunt was. Het moment waarop je besefte: nu ga ik het anders doen.