SPOKEN WORD

DE POËTISCHE WERELD

Verdwaal in mijn bovenkamer

Poezie en Spoken Word zijn al mijn gedachtes en hersenspinsels onder woorden gebracht. Soms door middel van een video, soms live kun je onderdeel zijn van deze stiekeme ruimte in mijn bovenkamer.
Hieronder zie je deze producten stuk voor stuk beschreven.

OPROEP AAN DE MAKERS

Het nieuwe jaar beginnen met een belofte aan onze stad. Een stad die cultuur en kunst ademt, en mist. Dit is voor Leeuwarden, voor de makers, voor jullie

ALS ONZE STRATEN KONDEN PRATEN

Ik ben een beetje verliefd op Leeuwarden. Maar waarom? Wat maakt nou specifiek Leeuwarden zo'n fijne stad? In deze ode neem ik je mee in het waarom.

DE LAKENS IN MIJN HANDEN

Met trillende handen om dit de wereld in te brengen, typ ik dit. Ik heb wel drie versies hiervan gemaakt, voor deze. En elke keer voelde ik het net niet. Het heeft me driekwart jaar gekost om te komen tot dit verhaal, hier, wat ik nu deel.

STAAT

Ik stond stil. Een paar dagen. Deze wereld, hij staat op pauze. Welke kant gaan we op, en welke kant moet ik op? Deze staat legde ik vast in woorden. Abel de Grefte in muziek, en Jeroen van de Bovenkamp in beeld. En dat werd ons eindproduct voor het project Thuislab van de Popfabryk.