DE TENT VAN ANNE

AFLEVERING 4

STEPHANIE KEMPER
Achter de festivals

De laatste en misschien wel meest open aflevering van de Tent van Anne. Stephanie, vanaf het begin betrokken bij Podium Asteriks, Welcome to The Village, en inmiddels betrokken bij zoveel meer festivals en producties in Leeuwarden, vertelt over haar bijzondere achtergrond, rock bottom raken, en, naar mijn mening, enorm sterk er uit komen. Heel trots dat ik deze bijzondere vrouw bij mij in de tent mocht hebben!

KLIK METEEN DOOR NAAR DE ANDERE AFLEVERINGEN

JACOB HAAGSMA

De rol van een journalist

BETTINA WOLFF

Het nachtleven van Leeuwarden

YORN OVERWIJK

Muzikaal verdwalen
Over

Overhet concept

De Tent van Anne is opgezet omdat Leeuwarden ontzettend veel talent kent, maar sommige worden niet belicht of staan bewust liever achter de schermen. Ik vond het hoog tijd om die personen eens wat beter te leren kennen, want zij betekenen veel voor de cultuur in Leeuwarden. En aangezien je dat het beste kunt doen als je samen gaat kamperen, hebben we exact dat gedaan op één van de mooiste locaties van Leeuwarden: De Prinsentuin.
De Tent van Anne is opgezet met nul budget, maar heel veel enthousiasme. Geproduceerd door Edwin Kramp, die zijn eigen camera's hiervoor een aantal nachten in de prinsentuin heeft opgezet. Grote dank aan de Mazzelshop, waar we alle tentspullen van mochten lenen, en grote dank aan Mitch de Pon die het logo en de toffe dronebeelden heeft gemaakt.
En natuurlijk bijzonder dank aan Jeroen van de Bovenkamp Marrigt Van der Valk, Stephan de Boer, en bovendien de Gemeente Leeuwarden, die een vergunning heeft gegeven voor het kamperen.